Abloom

Abloom SkincareAbloom skincare is biologisch, vegan en dierproefvrij. Abloom is bovendien Slow Skincare. Slow Skincare is een delicaat, ambachtelijk proces van 3 maanden waarin de hoogste kwaliteit, biologische, rauwe/onbewerkte ingrediënten worden omgezet in een krachtig extract. Het begint met een zorgvuldige s...

Er zijn geen producten van dit merk.

Abloom Skincare

Abloom skincare is biologisch, vegan en dierproefvrij. Abloom is bovendien Slow Skincare. Slow Skincare is een delicaat, ambachtelijk proces van 3 maanden waarin de hoogste kwaliteit, biologische, rauwe/onbewerkte ingrediënten worden omgezet in een krachtig extract. Het begint met een zorgvuldige selectie van bloemen, kruiden, algen en planten, die allemaal bekend staan om hun helende en verzorgende botanische effecten.

De volgende stap? Koud persen! Tot wel drie keer toe. Gedurende deze tijd worden de pure extracten van Abloom nooit verhit tot boven de lichaamstemperatuur, waardoor alle natuurlijke kracht en potentie van de grondstoffen behouden blijft. 

Abloom skincare werkt alleen met de allerbeste; rauwe voedselwaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit, biologisch geteeld of verantwoord in het wild geplukt in hun meest krachtige stadium.