Charlotte Sophie Cosmetique

De bijzondere productlijn Charlotte Sophie Cosmetique bevat de meest vrouwelijke en meest elegante huidverzorgingsproduct die de huid zicht kan wensen. Speciaal gecreëerd door het creatief- en wetenschappelijke team van "Charlotte Sophie Cosmétique-Mélodie d'amour"De “Charlotte Sophie” behandeling is een ze...
Weergegeven:
Sorteer op:

Charlotte Sophie Lotion de la Mer Equilibrante

Charlotte Sophie Lotion de la Mer EquilibranteDe Lotion de la Mer Equilibrante is een porieverfijnen..

€41,00 Excl. BTW: €33,88

Josephine van Steinborg Lait de Caviar Emollient (laatste exemplaar)

Josephine van Steinborg Lait de Caviar Emollient Verzachtende reinigingsemulsie, verrijkt met kam..

€40,30 Excl. BTW: €33,31

De bijzondere productlijn Charlotte Sophie Cosmetique bevat de meest vrouwelijke en meest elegante huidverzorgingsproduct die de huid zicht kan wensen. Speciaal gecreëerd door het creatief- en wetenschappelijke team van "Charlotte Sophie Cosmétique-Mélodie d'amour"


De “Charlotte Sophie” behandeling is een zeer krachtige anti-ageing behandeling. Met de rijke, complete mix van waardevolle nutriënten heeft “Charlotte Sophie” een bijzondere effectieve en een zeer sterke voedende werking op de huid. Deze producten in deze bijzondere serie bevatten componenten zoals goud, kaviaar, diepzee-algen en zelfs platina, welke een effect van onschatbare waarde heben om uw huid in een prachtige conditie te krijgen. Zowel de producten afzonderlijk als in een behandeling zorgen voor een optimale vochtbalans, stimuleert de opname van zuurstof en aanmaak van proteïnen. Het minimaliseert de fijne lintjes en rimpels, zorgt voor een optimaal herstel zowel op celniveau alsmede de reparatie van de bindweefselstructuren zoals collageen en elastine.

Ontdek het zelf het effect van Charlotte Sophie Cosmetique.