eco kid organics

eco.kid maakt de puurste biologische kinderproducten ter wereld! Alle producten van eco.kid zijn: ecologisch verantwoord en  kindvriendelijk. eco.kid wordt gemaakt in Australië. Het zijn pure kwaliteitsproducten zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen,  geurstoffen óf agressieve ingredi...
Weergegeven:
Sorteer op:

eco.kid Detango Shampoo

Detango biologische Daily shampoobiologisch – effectief – verzorgendDe Detango biologische Daily sha..

€21,95 Excl. BTW: €18,14

eco.kid Outback Jack - Buitenspray

eco.kid Outback Jack - BuitensprayBeschrijving van eco.kid Outback Jack - BuitensprayOutback jack is..

€21,95 Excl. BTW: €18,14

eco.kid Tuff Stuff biologische haarwax

eco.kid Tuff Stuff biologische haarwaxDe eco.kid Tuff Stuff biologische haarwax is een stoere, sterk..

€21,95 Excl. BTW: €18,14

eco.kid maakt de puurste biologische kinderproducten ter wereld! Alle producten van eco.kid zijn: ecologisch verantwoord en  kindvriendelijk. eco.kid wordt gemaakt in Australië. Het zijn pure kwaliteitsproducten zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen,  geurstoffen óf agressieve ingrediënten. Biologisch, effectief en verzorgend. Kortom, een gezondere keuze voor kinderen én onze planeet!


HET ECO.KID VERHAAL

Het eco.kid verhaal begint in 2002 in Australië. De oprichter van eco.kid besloot zijn eigen lijn te gaan ontwikkelen vanuit zijn bezorgdheid over het ontbreken van verantwoordelijke biologische producten voor kinderen. Bijna alle producten die toen (en overigens vandaag de dag nog steeds) door kinderen werden gebruikt, waren ontwikkeld voor de volwassenen huid. De kinderhuid is wezenlijk anders dan de volwassenhuid. Tot ruim vijf keer droger en ook vijf keer dunner. Volwassen producten houden geen rekening met specifieke behoeften van de kinderhuid, zoals droge hoofdhuid, huidirritatie, berg en hoofdluis. Tijd voor speciale producten voor kinderen zonder synthetische toevoegingen die nadelige gevolgen voor de gezondheid van onze kinderen kunnen hebben.

Het resultaat: eco.kid! eco.kid is werkelijk een unieke productlijn: biologisch, ecologisch verantwoord, gifvrij én speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het is een gezondere keuze voor onze kinderen én onze planeet.

De wereldwijde zoektocht van bewuste ouders naar hoogwaardige en gezondere producten voor hun kinderen heeft ervoor gezorgd dat eco.kid een succesverhaal is geworden. De producten wordenop alle continenten en in ruim 30 landen verkocht. Sinds 2013 is Puur Company B.V. de exclusieve importeur en distributeur voor eco.kid in de Benelux. Sinds kort levert Puur Company ook Noord-Frankrijk.


WAAROM ECO.KID?

Waarom heet eco.kid eigenlijk eco.kid?

eco.kid wordt gemaakt in Australië. eco.kid zijn vrolijke en biologische kinderproducten uit Australië. We noemen ze eco.kid, want dat is wat ze zijn: ecologisch verantwoorde en  kindvriendelijke producten. Pure producten zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen,  geurstoffen óf agressieve ingrediënten. Biologisch, effectief en verzorgend.

eco.kid … is gemaakt voor kinderen

Alle eco.kid producten zijn speciaal afgestemd op de kwetsbare kinderhuid en zijn biologisch, effectief én verzorgend. Alle grondstoffen in onze producten voldoen 100% aan de normen van Ecocert, de Europese standaard voor ecologische en biologische cosmetica en/of zijn biologisch gecertificeerd door de USDA NOP of de Australian Certified Organic (ACO) Standard.

eco.kid … is de beste keuze voor onze kinderen en onze planeet

eco.kid is ontstaan uit onze overtuiging dat er een betere manier is om voor de dagelijkse verzorging van onze kinderen, en het milieu waarin wij leven, te zorgen. eco.kid is bedoeld voor een gezondere en eerlijke levensstijl voor kinderen en onze  planeet.

Waarom biologische certificering belangrijk is?

Het voordeel van onze biologische certificeringen is merk eerlijkheid:

  • Je weet dat alles wat we zeggen op de ingrediëntenlijst ook daadwerkelijk in het product zit.
  • Je kunt erop vertrouwen dat de claims op onze productlabels kloppen en zijn beoordeeld en goedgekeurd.
  • Je kunt ervan verzekerd zijn dat noch een ingrediënt of een gereed product ooit getest is op dieren.
  • Je krijgt de garantie dat elk ingrediënt dat we gebruiken is gecontroleerd op ethische en duurzame aspecten.
  • Je kunt erop vertrouwen dat alles wat je door de afvoer weggespoeld echt veilig is en biologisch afbreekbaar is.
  • Je kunt trots zijn op het feit dat jouw aankoop keuze en de aanbeveling van onze producten een tastbaar  verschil maakt voor de ecologische duurzaamheid van de regenwouden in onze wereld en daarmee ons natuurlijk erfgoed

Bij Dermacare is het hele assortiment van eco.kid te vinden!