Dr.Grandel Hydro Active Moisturizer

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

HYDRO ACTIVE - De intelligente hydraterende verzorging.

De huid intensief van vocht voorzien en verzorgen, dat is de grondgedachte achter de HYDRO ACTIVE serie. Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of aanleg voor een droge huid leiden reeds op jonge leeftijd tot een sterk vochtverlies. HYDRO ACTIVE gaat individueel op de behoeften van de droge huid en de vochtarme gemengde huid in. Een complex van algen en zeewater geeft de huid haar frisheid en vitaliteit terug.

DR GRANDEL MOISTURIZER 50ml
De ideale verzorging voor de vochtarme huid. De intensieve hydraterende formule verzacht droogterimpeltjes, beschermt de huid tegen verder vochtverlies en zorgt zo voor een nieuw, ontspannen huidgevoel.

  • Doordrenkt de huid intensief met vocht en voorkomt een gespannen gevoel
  • Laat kleine droogterimpeltjes verdwijnen
  • Zorgt voor een bijzonder zacht huidgevoel
  • Maakt schilferig-droge huidzones glad

Gebruik:
`s Morgens en `s avonds na de reiniging op de huid van gezicht, hals en decolleté aanbrengen

Ingredienten:

Algen-zeewater-complex:
Een uitermate werkzame combinatie van algen en zeewater hydrateert intensief en restructureert de natuurlijke vochtbehoudende factoren van de huid. Zo wordt het vochtbindend vermogen van de huid zichtbaar en voelbaar verbeterd.

Dit complex bestaat uit:
Zeewater
Minerale stoffen en spoorelementen in het zeewater hebben een remineraliserend effect en versterken daardoor de natuurlijke vochtbehoudende factoren van de huid.

Alginezuur uit de bruinalg Laminaria digitata
Dit extract uit de celwanden van de bruinalg heeft een groot wellend vermogen en kan daarom grote hoeveelheden water binden. Zo wordt vocht op de huid vastgehouden. De teint gaat er fris en glad uitzien.

Aminozuren uit de groene microalg Chlorella vulgaris
Het buitengewoon brede spectrum van aminozuren in de Chlorella vulgaris verdient bijzondere vermelding. Samen met het zeewater en het extract uit de bruinalg zorgen deze aminozuren voor een opmerkelijke toename van het vochtbindend vermogen van de huid.

Ceramiden:
Behoren tot de zogeheten spingolipiden, een substantieklasse van de huidlipiden.
Ten tijde van de ontdekking van de spingolipiden gaven zij de wetenschappers raadsels op over hun functie in de huid; vandaar de naam. Tegenwoordig is de opbouw van de huid zeer goed bekend en zijn de raadsels ten aanzien van de functie van de spingolipiden opgelost.
Ceramiden, een speciale klasse van spingolipiden, werden als belangrijke componenten in de epidermis onderkend. Zij spelen een belangrijke rol bij de instandhouding van de huid-beschermingsbarrière en omdat zij niet in water oplosbaar zijn, vormen zij een buitengewoon effectieve blokkade tegen het vochtverlies van de huid.

Vitamine F:
is de benaming voor meervoudig onverzadigde vetzuren zoals bijv. linolzuur en arachidonzuur. Deze kunnen door het menselijke lichaam niet zelf worden gesynthetiseerd, maar moeten van buitenaf worden aangevoerd. Daarom worden zij ook wel essentiële vetzuren genoemd.
Door de toevoer van vitamine F in cosmetische producten wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt en daardoor het vocht-bindend vermogen verbeterd. De huid ziet er gladder en zachter uit. Droge, schilferige of gesprongen plekken worden weer soepel. Bovendien wordt de weerstand van de huid ondersteund.

Babassu-olie:
Dit is een natuurlijk vetzuurglyceride, dat uit de fruitpitten van de ongeveer 20 meter hoge Zuid-Amerikaanse babassupalm wordt gewonnen.
Babassu-olie voelt op de huid prettig en tamelijk droog aan en laat geen vetglans achter.
Naast verzorgende en beschermende eigenschappen heeft het een soepelmakend effect en gaat uitdroging van de huid tegen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dr.Grandel Hydro Active Moisturizer

  • Merk: Dr.Grandel
  • Model: pot 50ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €35,50
  • Excl. BTW: €29,34

Tags: Hydro Active, Aminozuur, Vitamine F, Ceramiden,