Dr.Grandel Hydro Active Hyaluron Refill Cream

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

HYDRO ACTIVE -  De intelligente hydraterende verzorging

De huid intensief van vocht voorzien en verzorgen, dat is de grondgedachte achter de HYDRO ACTIVE serie. Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of aanleg voor een droge huid leiden reeds op jonge leeftijd tot een sterk vochtverlies. HYDRO ACTIVE gaat individueel op de behoeften van de droge huid en de vochtarme gemengde huid in. Een complex van algen en zeewater geeft de huid haar frisheid en vitaliteit terug.

DR GRANDEL HYALURON REFILL CREAM 50ml
Deze intensieve hydraterende verzorging met een speciale hyaluronvariant hersteld de vochtdepots en vult zo rimpeltjes van binnenuit op. Bovendien verzorgt een uiterst effectieve combinatie van algen en zeewater de huid intensief met vocht en restructureert de natuurlijke vochthoudende factoren van de huid. De nieuwe textuur smelt zacht op de huid en trekt snel in. Door de vocht-boost krijgt de huid haar frisse en stevige uiterlijk terug.

 • Met direct zichtbaar gladstrijkend effect
 • Verzorgt de huid snel en doelgericht met vocht
 • Vult zelfs duidelijk zichtbare droogterimpeltjes van binnenuit op
 • Zorgt voor een bijzonder zacht huidgevoel

Gebruik:
`s Morgens en `s avonds na de reiniging op de huid van gezicht, hals en decolleté aanbrengen.

Ingredienten:

Filler hyaluronzuur: 
De structuur van hyaluronzuur bestaat uit langketigemoleculen. Als alle vocht aan deze moleculen wordt onttrokken, krimpt de structuur tot ultrakleine deeltjes. Dankzij deze ultrakleine deeltjes is het gedehydrateerde hyaluronzuur in staat de rimpeltjes diep binnen te dringen. Daar neemt het opnieuw vocht op en slaat dit op. Het huideigen vocht speelt daarbij een belangrijke rol. Dit gaat zo niet verloren maar wordt door het filler-hyaluronzuur weer gebonden.
Het filler-hyaluronzuur groeit door de vochtopname binnen korte tijd weer tot zijn maximale grootte en oefent zo druk uit op het omringende weefsel. Daardoor wordt het ene rimpeltje na het andere geëffend.

Sheaboter:
Wordt door de huid zeer goed verdragen, geeft de crème een bijzonder soepele consistentie en smelt reeds bij lichaamstemperatuur. Hierdoor zijn crèmes met sheaboter makkelijk en snel uitsmeerbaar, wat voor bodyproducten heel prettig is. Verder geeft het een weldadig en soepel gevoel aan de huid.
Sheaboter kalmeert en werkt zicht- en voelbaar tegen droge huid.

Squalaan:
Is een kleur- en reukloze olie die in een niet onaanzienlijk gehalte in menselijk huidvet voorkomt. Het wordt onder meer uit olijven gewonnen, kan de huideigen hydrolipidefilm optimaal aanvullen en wordt uitstekend door de huid verdragen.

 • voorkomt het vochtverlies van de huid
 • vertoont een grote affiniteit met de huid en de huidlipiden
 • wordt uitstekend door de huid verdragen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dr.Grandel Hydro Active Hyaluron Refill Cream

 • Merk: Dr.Grandel
 • Model: pot 50ml
 • Beschikbaarheid: 6
 • €43,95
 • Excl. BTW: €36,32

Tags: Dr.Grandel Hydro Active Hyaluron Refill Cream, pot 50ml, Gezichtsverzorging