Medex Purus Roxsalic Mask

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Medex Purus Roxsalic Mask

Medex Purus Roxsalic Mask is een peelend en zuiverend masker voor de vette en onreine huid.

Dit peelend en zuiverend masker - opdrogend kleimasker - van Medex heeft de volgende eigenschappen:

Bevat anti-bacteriele en talg-regulerende componenten

Heeft een uitdrogend effect op de huid

Bevat salicylzuur

Kenmerken Medex Purus Roxsalic Mask:

(1)Dit peelend en zuiverend masker bevat anti-microbiele (anti-bacteriele) en talg-regulerende componenten, die o.a. afgeleid zijn van natuurlijke lipiden en aminozuren, waardoor het product een uitdrogend effect heeft op de huid die dat nodig heeft, zoals b.v. vette en onreine huid. Het gunstige effect wordt bereikt doordat ook hier weer een gecombineerde werking optreedt. Dit complexe werkingsmechanisme geeft uitstekende resultaten.

(2)Medex Purus Acne Roxsalic Mask is een echt "opdrogend" kleimasker, waardoor het direct een zuiverende werking heeft.

Medex Purus Acne Roxsalic Mask bevat namelijk componenten zoals Salicylzuur, dat zorgt voor een keratolytische (hoornoplossende) werking, waarbij oppervlakkige dode cellen worden verwijderd en de huid uiterst schoon wordt. Daarnaast bevat het ontsmettende en talgregulerende componenten (Capryloyl Glycine en Undecylenoyl Glycine), die zorgen voor vermindering van talgproductie en het terugdringen van micro-organismen. Geschikt voor de vette, onreine en acnehuid.

Toepassing Medex Purus Roxsalic Mask:

1 x per week, na reiniging met Medex Seratoxes Gel en na het aanbrengen van Medex Comedo Mutilat en Ampul Desensible, Medex Roxsalic Mask in een dekkende laag (dun) opbrengen op een droge huid.

Minimaal 15 minuten laten inwerken en afwassen met lauw water. Als zuivering van de huid gewenst is, bijv. bij mee-eters of puistjes, dan geen verdere werkstoffen gebruiken. Als tevens een huidprobleem opgelost dient te worden, bijv. droge huid, dan Hydro-gen Ampullen aanbrengen. Eenmaal per week aanbrengen.

Werkstoffen

-Capryloyl Glycine-Antibacteriele en talg-regulerende component, die zorgt voor vermindering van talgproductie en voor de vernietiging van de micro-organismen, samen met UNDECYLENOYL GLYCINE. Vanwege deze eigenschappen hebben deze beide componenten een zeer gunstige uitwerking op acne, omdat ze gezamenlijk twee belangrijke aspecten van acne aanpakken.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Medex Purus Roxsalic Mask

  • Merk: Medex
  • Model: pot 50ml
  • Beschikbaarheid: 1
  • €29,30
  • Excl. BTW: €24,21

Tags: medex, huidverzorging