Nouvital Cerelastine Mask

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Nouvital Cerelastine mask 100ml

Dit crèmemasker is een effectief luxe masker voor een droge en verslapte huid op basis van ceramide- en elastineliposomen. Ceramiden zijn huideigen lipiden die een belangrijk bestanddeel vormen van de cellen in de opperhuid. Het ontbreken hiervan veroorzaakt ernstig vochtverlies en geeft daardoor een slappe en vaak ruwe sterk uitgedroogde huid.

Dit masker verhoogt, dankzij de elastine liposomen de elasticiteit van de huid. Een krachtige moisturizer zorgt tevens voor een hoger vochtgehalte. Het masker geeft de huid dan ook hernieuwde veerkracht en een mooi glad aanzien. Het masker hoeft niet te worden afgenomen, omdat het snel door de huid wordt opgenomen (stay-on mask).

Werking: remt het verouderingsproces van de huid, hydrateert en verzorgt.

Gebruik:na het aanbrengen met een maskerkwast of de vingertoppen het masker minstens een kwartier laten inwerken en vervolgens met een warm kompres afnemen. Voor consumentgebruik kan ook een washand gebruikt worden. Nabehandelen met een lotion om de laatste restjes masker weg te nemen, de huid te neutraliseren en te verfrissen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Nouvital Cerelastine Mask

  • Merk: Nouvital
  • Model: tube 100ml
  • Beschikbaarheid: 1
  • €37,00
  • Excl. BTW: €30,58

Tags: nouvital, gezichtsverzorging, maskers