Quintenstein AVOSTEM EYE MASK SET

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Quintenstein AVOSTEM EYE MASK SET

De Quintenstein Avostem Eye Mask uit de natuurlijk higtech lijn Quintenstein, is een krachtig en effectief oogmasker. Dit oogmasker dat zorgt voor een mooie en soepele huid rondom de ogen. Geschikt voor alle huidtypes, uitermate geschikt voor de droge huid.

De Avostem oogmasker set bestaat uit het Avostem oogmasker zelf op basis van Avocado, Meristeem & Fenugreek-extract én daarnaast het daarbij horende Synergistic Mixture. Een combinatie van Avocado, Meristeem en Fenugreek-extract geeft dit masker zo'n kracht, dat na een eerste gebruik al waar te nemen is, dat de huid rondom uw ogen weer wordt zoals u dat wilt. Het oogmasker met Avocado olie is uitermate geschikt voor een droge huid.

De vitamine F componenten uit de Avocado geven dit oogmasker een goede basiswerking. Het Fenugreek in het Synergistic Mixture helpt ook tegen een droge, schilferige en gerimpelde huid. Daarnaast heeft het een stimulerende werking op de stofwisseling, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Quercus is een andere belangrijke component. Deze componenten die elkaar versterken zorgen ervoor, dat de huid rondom de ogen mooi blijft en indien reeds aangetast, weer haar soepelheid terug krijgt.

Gebruiksaanwijzing:
Door 5 à 6 druppeltjes van het Synergistic Mixture bij 2 gram van het oogmasker te mengen (dit is ter grootte van een 2-euromunt), ontstaat een krachtig masker. Ampul openen door het tuitje te verwijderen.

Verpakking:
Pot 15 ml + 1 Ampul Synergistic Mixture (2 gr)

Werkstoffen:
Butyrospermum Parkii, Persea Gratissima, Quercus, Tocopheryl Acetate, Trigonella Foenum Graecum

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Quintenstein AVOSTEM EYE MASK SET

  • €49,60
  • Excl. BTW: €40,99

Tags: quintenstein, gezichtsverzorging, oogverzorging