Medex Actiprotin Anti-ageing ooggel

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Medex Professional Actiprotin Anti-ageing ooggel


De Medex Actiprotin Anti-Ageing ooggel is een vloeistofachtige gel voor het verbeteren van de huid rondom de ogen. Hoe jong men ook is: een feest, een uitgebreid diner of een reis geeft onvermijdelijk vermoeidheidswallen onder de ogen. Daarom is ´Actiprotin Special´ als complementair product onmisbaar voor de actieve vrouw die er goed, levendig en interessant uit wil blijven zien.

De Medex Professional Actiprotin is speciaal aanbevolen voor wallen onder de ogen, rimpels en grove poriën. De Medex Actiprotin Anti-ageing ooggel is - net als Gelée Royale Gel - een uiterst krachtig wapen tegen de gevolgen van kleine beschadigingen en aantasting van de huid (waaronder u ook rimpels kunt rekenen). Actiprotin is een vloeistofachtige gel, geschikt voor alle huidtypen, en wordt gekarakteriseerd door een complex van natuurlijke substanties, die de gevolgen van het verouderen van de huid tegengaan. Actiprotin bevat o.a. centella asiatica, een plantextract dat de structuur van de huid verbetert, quercus-meristeem extract, daucus carota sativa (een natuurlijke bron van retinol!) en vitamine E. Met name het reduceren van de vermoeidheidswallen is de kracht van deze gel. De donkere kringen zullen minder worden en de huid zal meer spankracht krijgen waardoor de huid er egaler en gladder uit gaat zien.


De belangrijkste kenmerken van de Actiprotin zijn:


Krachtig wapen tegen de gevolgen van kleine beschadigingen en aantasting van de huid.

Verminderen van wallen onder de ogen.

het tegengaan van huidveroudering van de dunne huid rondom de ogen.

Zeer effectieve hersteller van het gelaat.


De Medex Actiprotin Anti-ageing oogel is een zeer krachtig concentraat en verrijkt met peptiden (1). (1) Acetyl Tetrapeptide-5 is een oligo-peptide heeft twee zeer belangrijke eigenschappen: Het reduceert wallen onder de ogen op krachtige wijze en vermindert significant donkere kringen onder de ogen, door het verbeteren van de elasticiteit van de huid, door het verhinderen van het cross-linken van huidcollageen en het verzorgen van een anti-oedemaal effect. Snelle resultaten, al na twee weken, met een optimaal resultaat na vier weken (in-vivo en in-vitro testen!).

De Actiprotin kan gedurende de dag en nacht gebruikt worden.


Huidtype: Voor alle huidtypes, ook voor de vochtarme huid. Kan zowel door mannen als door vrouwen worden gebruikt.


Gebruiksaanwijzing: Na het reinigen van de huid Actiprotin twee maal per dag aanbrengen op het desbetreffende huiddeel en/of onder de ogen. Gelijkmatig verdelen en daarna een dag- of nachtcrème aanbrengen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Medex Actiprotin Anti-ageing ooggel

  • Merk: Medex
  • Model: airless dispenser 30ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €66,00
  • Excl. BTW: €54,55

Tags: Medex, gezichtsverzorging, Oogverzorging