Informatie Dr. Spiller

 

De voordelen van Dr. Spiller
Dr. Spiller is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van cosmetica, productontwikkeling en innovatie, waarbij de kracht van de natuur als uitgangspunt dient. De kwalitatief hoogwaardige cosmetica wordt ontwikkeld in een eigen laboratorium en speelt in op iedere huidbehoefte. Dr. Spiller maakt als één van de weinige cosmeticamerken voornamelijk crèmes op basis van water in olie. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge concentratie natuurlijke grondstoffen, zachte conserveringen en natuurlijke geurstoffen. Daarnaast hanteert Dr. Spiller het unieke HYTEC® Emulsion System. De producten zijn in de afgelopen jaren meermalen internationaal bekroond.


HYTEC® Emulsion System
In alle producten van Dr. Spiller wordt gebruik gemaakt van  het HYTEC® Emulsion System. Dit is een gepatenteerde formule, die ervoor zorgt dat de lipidebarrièrelaag van de huid hersteld wordt. De huid is langer in staat om vocht en werkstoffen vast te houden, waardoor een langduriger hydratatie in de huid en een optimale voeding gerealiseerd worden. Daarnaast is de huid beter beschermd tegen externe factoren zoals fijnstof (CO2) en vrije radicalen.


Voordelen van water in olie crème
Een crème op oliebasis heeft de mogelijkheid om langer werkstoffen af te geven aan de huid. Er zijn veel minder conserveringsmiddelen nodig, daar een olie op zich als conservering dient. De producten van Dr. Spiller zijn zo huideigen dat de crèmes zeer verdraagzaam zijn en beter worden opgenomen.


Huidverbetering
Dr. Spiller staat voor een natuurlijke huidverbetering, dankzij bewezen milde werkzame stoffen. Herstel van de huid wordt op een natuurlijke wijze gerealiseerd. Dr. Spiller vermijdt behandelingen met agressieve werking, waarvan het effect op langere termijn niet overzienbaar is. Op een verantwoordelijke manier wordt er met het meest kostbare van de mens omgaan: de huid. Regeneratie door de huid zelf wordt geëffectueerd, dankzij gebruik van werkstoffen, die door de huid als huideigen beschouwd worden. Hierdoor wordt de huid weer aangezet tot het herstellen van de huideigen functies, met als resultaat een goed functionerende, stralende en gezonde huid.


De productlijnen:
Dr. Spiller SkinCare Solutions bestaat uit vijf huidverbeterende lijnen met een intensief anti-aging effect, die een totaalconcept bieden voor zowel de vrouw als de man.

  • Dr. Spiller Biomimetic SkinCare

Dit klassieke huidverzorgingsassortiment bestaat uit Dr. Spiller Basic, Dr. Spiller Exclusive en Dr. Spiller Superior. De allernieuwste CELLTRESOR-lijn maakt onderdeel uit van het Biomimetic SkinCare-assortiment. Bij de Biomimetic SkinCare-lijnen worden biologische processen door uitgekiende technologieën exact geïmiteerd.

  • Dr. Spiller Sensicura

Dé lijn die de oplossing biedt voor de zeer gevoelige en hypoallergene huid. De zachte, kalmerende verzorgingsproducten geven de huid optimale hydratatie, duurzame bescherming en stabiliteit. De producten zijn vrij van siliconen, parfum, geurstoffen en conserveringsmiddelen.

  • Dr. Spiller Biocosmetics

Deze lijn vertrouwt met het gecertificeerde Alpenrausch-concept op de kracht van de natuur. De producten voldoen aan de strenge eisen van het BDIH Cosmos Organic-keurmerk. Zuivere, natuurlijke werkstoffen uit de Alpen staan in dit concept centraal.

  • Dr. Spiller Manage Your Skin

Hét effectieve, krachtige en eenvoudige verzorgingsprogramma voor de man. De moderne man kiest voor een makkelijk te combineren systeem, waarbij de resultaten voor zich spreken.

  • Dr. Spiller Cellosophy Collection

Deze superieure lijn met exclusieve ingrediënten, zoals kaviaar, champagne, diamanten en oligopeptides, zorgen ervoor dat de verbinding tussen de epidermis (opperhuid) en de onderliggende huidlagen wordt versterkt waardoor de huid gladder en strakker wordt met een stralende huid als resultaat.

 

Overzicht van alle producten en bestellen >>