Informatie eco.kid

De puurste biologische kinderproducten ter wereld!

 

eco.kid zijn vrolijke en biologische kinderproducten uit Australië. We noemen ze eco.kid, want dat is wat ze zijn: ecologisch verantwoorde en  kindvriendelijke producten. Pure kwaliteitsproducten zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen,  geurstoffen óf agressieve ingrediënten. Biologisch, effectief en verzorgend. Kortom, een gezondere keuze voor kinderen én onze planeet!

 

HET ECO.KID VERHAAL

Het eco.kid verhaal begint in 2002 in Australië. De oprichter van eco.kid besloot zijn eigen lijn te gaan ontwikkelen vanuit zijn bezorgdheid over het ontbreken van verantwoordelijke biologische producten voor kinderen. Bijna alle producten die toen (en overigens vandaag de dag nog steeds) door kinderen werden gebruikt, waren ontwikkeld voor de volwassenen huid. De kinderhuid is wezenlijk anders dan de volwassenhuid. Tot ruim vijf keer droger en ook vijf keer dunner. Volwassen producten houden geen rekening met specifieke behoeften van de kinderhuid, zoals droge hoofdhuid, huidirritatie, berg en hoofdluis. Tijd voor speciale producten voor kinderen zonder synthetische toevoegingen die nadelige gevolgen voor de gezondheid van onze kinderen kunnen hebben.

Het resultaat: eco.kid! eco.kid is werkelijk een unieke productlijn: biologisch, ecologisch verantwoord, gifvrij én speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het is een gezondere keuze voor onze kinderen én onze planeet.

 

Overzicht van alle producten en bestellen »