Informatie emerginC

emerginC is eenvouding begonnen. Het verhaal begon in 1996 met een van de meest stabiele en effectieve vitamine C serums op de markt. Ze hadden geen formeel marketing plan of zelfs een kantoor - gewoon een Manhattan studio. De buzz over het product begon te verspreiden en emerginC begon te groeien door mond-tot-mondreclame. Meer producten werden ontwikkeld - twee, dan vier, dan acht, een aantal fantastische gezichts- en lichaamsbehandelingen - en nu hebben ze ongeveer 80 producten, voor alle huidtypes.


Vandaag de dag wordt emerginC gebruikt in de top spa's en artsen kantoren in vele landen over de hele wereld. Al die tijd hebben de bedenkers van EmerginC nooit hun toewijding aan kwaliteit en effectiviteit gecompromitteerd. Ze werken met top chemici en state-of-the-art laboratoria, nemen klinisch bewezen cosmeceutical en medische kwaliteit ingrediënten, actieve plantaardige en mariene extracten, en zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën om ervoor te zorgen dat, ongeacht uw omgeving, uw huid straalt.


EmerginC heeft ook een toonaangevende rol in de duurzaamheid van de producten als pioneer in de industrie met hun "Buy one, plant one” initiatief. Tevens begonnen ze met het emerginBees bijen leefgebied initiatief alsmede onze emerginCeeds biologische groenten programma, en tegelijkertijd worden, waar mogelijk, alleen ethische, fairtrade en duurzame ingrediënten gebruikt. Het hoofdkantoor bevindt zich tegenwoordig in een eigen wind-aangedreven gebouw in de buurt van de waterkant in Brooklyn, met wekelijkse yogalessen, op de daken groenten, bloemen en kippen die het hele jaar biologische eieren produceren. emerginC wordt gebruikt in de top spa's hier en over de hele wereld. EmerginC levert de resultaten die u verdient, alles met het oog op duurzaamheid, terug geven en het voeden van onze huid en onze geest. De essentie van emerginC is nog steeds in opkomst.

 

Overzicht van alle producten en bestellen »