Informatie Laviesage

Laviesage nutricosmetics – optimale huidverzorging en lichaamsverzorging

 

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals, anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. De voedingssupplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke en deels geïnspireerd op eeuwenoude Ayurvedische kennis. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsels, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

 

De missie van Laviesage is om consumenten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde voedingssupplementen van de beste natuurlijke kwaliteit om hun huid, gezondheid en leven te verbeteren. Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, zorgen de voedingssupplementen dat de huid van binnenuit duurzaam verbeterd wordt. Daarmee kan je huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en ervoor zorgen dat u goed in uw vel zit. Die doelstelling vind u terug in alle voedingssupplementen van Laviesage. Ook hanteert Laviesage strenge eisen voor de producten waarbij de natuur voor hun een uitgangspunt vormt. Daarom worden er alleen natuurlijke, duurzame ingrediënten gebruikt.

 

Laviesage waarden 

• De producten worden samengesteld met pure en zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit waarvan de werking wereldwijd is aangetoond door wetenschappelijk onderzoek en in de praktijk.

• Alle Laviesage producten worden geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen (HACCP, Food Safety keurmerk FSS22000 en SKAL BIOCONTROLE) waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

• Om de CO-2 voetafdruk te minimaliseren worden al hun producten gemaakt in Europa.

• Laviesage streeft ernaar om uitsluitend gebruik te maken van materialen die natuurlijk, recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu zijn. Ze maken gebruik van verpakkingen die recyclebaar en waar mogelijk biologisch afbreekbaar zijn. Al het papier dat gebruikt wordt in de tassen en verpakkingen komt tenminste 83% uit gerecycleerde bronnen. Ze gebruiken geen pvc in de verpakkingsmaterialen.

• Laviesage participeert in de stichting Trees For All die ten doel heeft om wereldwijd bos te herstellen, middels het aanplanten en beschermen van bomen. Er zijn door Trees For All al meer dan 4.500.000 bomen en struiken geplant.

• Ze hanteren morele en ethische waarden ten aanzien van arbeid. Ze verwachten van leveranciers dat ze de werknemers met respect en waardigheid behandelen en geen dwangarbeid of kinderarbeid toestaan.  

 

Overzicht van alle producten en bestellen >>