Loverock Natural for Kids

Loverock natural for kids is dé natuurlijke huidverzorging van Nederlandse bodem.  Alle producten zijn vrij van microplastics, zijn speciaal gemaakt voor baby's, kinderen en families en bevatten alleen pure ingrediënten!

Loverock heeft speciale producten ontwikkeld, die de kwetsbare, droge kinderhuid optimaal beschermen tegen schadelijke invloeden. Wind, kou en zon krijgen geen kans door deze unieke producten. Het beste uit de natuur speciaal ontwikkeld voor én door kinderen in samenwerking met de beste professionals.

"Geïnspireerd door onze eigen kinderen én door kinderen van familie en vrienden hebben we een puur natuurlijke Nederlandse verzorgingslijn ontwikkeld om zo goed mogelijk voor jouw kostbaarste bezit te kunnen zorgen."

 

Loverock natural for kids is vrij van agressieve synthetische stoffen, microplastics, siliconen, parabenen, phenoxyethanol, sulfaten (SLS/SLES), kleurstoffen en minerale oliën. Loverock werkt uitsluitend met de beste en puur natuurlijke ingrediënten, die een positief effect hebben op de kinderhuid. Van “Love Pure Skin” gezichtscrème tot “Rock My Body” body lotion. Een complete hoogwaardige huidverzorgingslijn voor lieve jongens en stoere meisjes!

Alle verpakkingen van Loverock dragen met trots het Zero plastics inside merk waarmee ze laten zien geen microplastics in hun producten te hebben en zich in te zetten om de plastics die onze planeet aantast.

Overzicht van alle producten en bestellen »