Informatie S5 Skincare

S5 is ontworpen om huidproblemen op natuurlijke wijze met behulp van de kracht van de ingrediënten gevonden in de meest extreme delen van de planeet, zoals Antarctica, de Wadi woestijn in Egypte en de hoge bergen van Tibet op te lossen. Hun bioactieve stoffen zijn natuurlijk geëvolueerd kracht en veerkracht om extreme stress loop van miljoenen jaren.

 

Bij gebruik op de huid, dit veerkracht helpt je huid om te gaan met de stress van het moderne leven, zoals vervuiling, UV en EMF straling, chemische irritatie en schade aan het milieu. Verminderen van stress op de huid helpt de huid gezond en in evenwicht te blijven en vermindert de kans op huidproblemen zoals gevoeligheid, roodheid, vlekken en voortijdige veroudering.

 

De 5 behandeling serums zijn ontworpen voor de 5 huidzorgen die vaak te zien zijn: vlekken, gevoeligheid, droogte, hyperpigmentatie en vroegtijdige veroudering. De serums kunnen worden gemengd en samengekoppeld aan een uniek op maat gemaakt regime voor uw huid, en kan worden aangepast, afhankelijk van het seizoen of hoe de huid aanvoelt.

 

Overzicht van alle producten en bestellen >>