Informatie TEATOX

TEATOX

 

TEATOX: “Wij geloven in de kracht én gezondheidsvoordelen van natuurlijke ingrediënten en zijn er 100% van overtuiging dat mensen zich daadwerkelijk beter gaan voelen door een harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Om deze filosofische zoektocht in onze moderne en hectische tijd uit te dragen, hebben we specifieke producten ontwikkeld die allemaal bijdragen aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Door onze theeën dragen we bewust bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. Maar we weten dat blijvende resultaten lastig te verkrijgen zijn door slechts één drankje – en daarom hebben we verschillende lijnen thee ontwikkeld om je te helpen de balans te vinden in jouw specifieke dagelijks leven.

TEATOX is ontwikkeld in samenwerking met experts. Elke thee is met zorg samengesteld met een helder en specifiek doel en met precies de juiste ingrediënten die voor dit doel nodig zijn. Om de optimale samenstelling te vinden is nauw samengewerkt geweest met wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en theedeskundigen.

Direct naar alle TEATOX producten.

 

 

Filosofie: Harmonie tussen lichaam, geest en ziel

Lichaam: Het gevoel van een gezond lichaam heeft een grote invloed op het welzijn. Maar let op, de perfecte balans is niet altijd gemakkelijk. Daarom heeft TEATOX een theelijn ontwikkelt dat door speciale melanges gewichtsverlies vergemakkelijkt zonder dat dit programma slechte voedingskeuzes en offers vergt.

Geest: Een heldere geest is een noodzakelijke voorwaarde voor het volledig benutten van je intellectuele potentieel. TEATOX heeft een handige ‘toolkit’ ontwikkelt die niet alleen heel effectief is om je geest helderder te krijgen maar ook nog eens briljant smaakt!

 

Ziel: Spanningen kunnen ontstaan om verschillende redenen. Onze manier van leven snel en hectisch en gecombineerd met een gebrek aan lichaamsbeweging, stress en slechte voeding hebben een grote invloed op ons welzijn – iedereen die eerlijk naar zichzelf kijkt voelt en weet dit. Soms zit de oplossing in een klein hoekje. Ervaar zelf hoe een klein momentje van rust (en thee) de spanningen verslaan, zodat je beter gewapend bent tegen deze hectische wereld.

 

 

De oprichters van TEATOX

Michael en Felix, beiden geboren in Duitsland, zijn al vrienden zolang zij zich kunnen herinneren. Ze ontdekten hun belangstelling voor thee in Azië. In Duitsland, waar thee cultuur nooit erg ontwikkeld is geweest, en waar de theezakjes als oubollig werden gezien, gingen de twee vrienden op zoek naar nieuwe thee melanges. Later, toen Michael in Taiwan studeerde, kreeg hij de kans zicht te verdiepen in de traditionele cultuur van de Aziatische thee en natuurlijke effecten van thee. Felix was intussen in Argentinië, waar hij wakker werd gehouden met Matcha thee.

Diep onder de indruk van de veelzijdigheid, wat thee kan betekenen (o.a. door de bijbehorende rituelen en voorbereidingen), besloten de twee vrienden om na hun afstuderen een theemerk op de markt te brengen. Dit moest een thee worden met verschillende krachtige effecten en waarvan de geuren, de smaak én de werking een feest is. Dit moest een thee worden dat voldoet aan de hoogste biologische standaarden én het moest een thee zijn dat de harmonie versterkt tussen lichaam, ziel en geest…

 

Het resultaat is TEATOX en staat voor hoge kwaliteit biologische theeën  met ieder eigen specifieke werkingen.

Direct naar alle TEATOX producten.