Informatie Tweezerman

Wij zijn de Beauty Tool Experts

 

De keuze van beroemdheden, beauty professionals en de consument die het beste van het beste wilt.

Met onderscheidende en vernieuwende beauty tools is Tweezerman International wereldwijd hét merk voor beauty liefhebbers. Van top tot teen biedt Tweezerman een compleet assortiment aan van uitstekende kwaliteit. Verkrijgbaar bij parfumerieën, luxe warenhuis, de beter gesorteerde drogisterijen en de schoonheidsspecialist.

Al meer dan 35 jaar is Tweezerman de keuze van beroemdheden, make-up artists en professionals en creëert men beauty benodigdheden waarmee je niet zonder kan.  Van de catwalk naar de werkelijke wereld, Tweezerman biedt je de tools die je nodig hebt om jouw perfecte look te creëren.

 

Het bedrijf achter Tweezerman

Sinds 2004 is Tweezerman een volledige dochteronderneming van Zwilling J.A. Henckels en vanaf 2012 onderdeel van de beauty divisie van de Zwilling Beauty Group. Met de honderden producten worden Tweezerman en de merken binnen de Zwilling Beauty Group wereldwijd geassocieerd met uitstekende kwalitatieve beauty tools bestaande uit perfecte wenkbrauwverzorging, gezichts- en wimperproducten, sets, manicure en pedicure, hand-,voet-, en nagelverzorging, nagellakken, UV gels en van make-up kwasten tot speciale producten voor de mannen.

Van betaalbare tot de meest luxueuze behoeften, Tweezerman en de merken binnen de Zwilling Beauty Group beantwoorden de vraag van consumenten wereldwijd.

 

Overzicht van alle producten en bestellen »