Informatie Recipe for men

 

Logical Skincare – Scandinavisch erfgoed

Het Scandinavische klimaat stelt de huid van iedere man zwaar op de proef. Vooral tijdens de lange winters, wanneer de lucht koud en zeer droog is eist dit zijn tol. Voeg daar nog een stevige portie luchtvervuiling aan toe, en je hebt het ideale recept voor een rampzalige huid.


Met andere woorden, Scandinavië is de ideale arena voor het testen van huidverzorgingsproducten. Dat is de reden waarom wij heel trots zijn op onze erfenis. De Recipe for men huidverzorgingslijn werd getest en ontwikkeld in Zweden onder de moeilijkste omstandigheden. Het resultaat is een baanbrekende nieuwe huidverzorgingslijn met uitzonderlijke hydraterende en beschermende eigenschappen.


Recipe for men is pure hydratatie en energie voor uw huid. De formuleringen zijn gebaseerd op ingrediënten van de beste beschikbare kwaliteit en de bestanddelen zijn zorgvuldig geselecteerd volgens de specifieke behoeften van iedere man. Olie vrije texturen garanderen snelle absorptie en minimaliseren blinken van de huid.


Conceptueel staat Recipe for men voor logische huidverzorging en geen gedoe. Innovatieve, functionele verpakkingen en zeer beschrijvende namen maken de producten eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. Wij zeggen niet dat Recipe for men uw Rimpels met 70 procent zal verminderen of dat gebruik van onze producten uw carrière een enorme boost zal geven.


Wij zeggen wel dat bij gebruik van Recipe for men uw huid veel frisser en gladder zal uitzien en aanvoelen, ongeacht je manier van leven. En dat is precies wat goede huidverzorgingsproducten geacht worden te doen.

 

Overzicht van alle producten en bestellen >>