Josephine van Steinborg Beau Relax (laatste exemplaar)

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Josephine van Steinborg Beau Relax

Specifiek herstellende dag- en nachtcrème met heerlijke geur. Ontspant en effent de huid door het gebruik van "Cell Relaxation Factor", een vinding van het Bio Science Cosmetics Laboratorium. De werkzame stof van "Cell Relaxation Factor" wordt gewonnen uit een bijzondere (groene) algensoort en heeft een zeer specifieke ontspannende invloed op de kleine spieren in de huid, die zorgen voor de mimiek in het gelaat. Samentrekkingen van die spiertjes zijn een afspiegeling van de menselijke emotie en moeten dus behouden blijven. Echter, stress, luchtverontreinigingen en weersinvloeden zorgen óók voor het (onnodig) aanspannen van deze spiertjes; de expressielijnen die hierdoor ontstaan in de gezichtshuid monden veelal uit in veel diepere (ongewenste) rimpels.

Door de "Beau Relax" samen te gebruiken met de "Ampoules Hyaluron” - dit heeft een sterk vochtbindende werking - wordt een synergetisch effect bereikt. Dit betekent dat de werking van de actieve werkstoffen onderling wordt versterkt. Het gebruik van Beau Relax met "Cell Relaxation Factor" zorgt voor een ontspannen gelaat zonder onnodige expressielijnen, maar mét behoud van de karakteristieke zeggingskracht. Daardoor is" Beau Relax" een echte anti-rimpelcrème die uw huid weer prachtig glad en zacht maakt!

  • Ontspant en effent de huid
  • Verzacht expressielijnen

Let op: als u dagelijks uw huid met "Lait de Caviar Emollient" van Josephine van Steinborg reinigt, heeft uw huid een nog optimaler effect van de "Beau Relax" met de "Ampoules Hyaluron”.

Huidtype: Rijper wordende huid.

Verpakking: Pot 50 ml + 2 Ampoules Hyaluron (2x5 ml)

Gebruiksaanwijzing:

  • Ampul openen door het tuitje te verwijderen.
  • Bovenste puntje van de ampul afknippen.
  • Enkele druppels over het hele gelaat aanbrengen.
  • Beau Relax-crème aanbrengen.
  • Het is belangrijk de ampul koel te bewaren.

Voor een verbluffend resultaat is het belangrijk dat u de "Beau Relax" dagelijks 's ochtends en 's avonds gebruikt. De ampul "Hyaluron" kan als "boost" onder de "Beau Relax" worden gebruikt, wanneer uw huid een extra "energiestoot" nodig heeft! Als de "Ampoules Hyaluron" leeg zijn kunt u 's ochtends en 's avonds gewoon doorgaan met het gebruiken van de specifiek herstellende crème.

Werkstoffen: Butyrospermum ParkiiCell Relaxation FactorCetearyl GlucosideHyaluronic AcidTitanium DioxideTocopheryl Acetate

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Josephine van Steinborg Beau Relax (laatste exemplaar)

  • €127,30
  • Excl. BTW: €105,21

Tags: Algen, Hyaluron, huidverzorging, dagcreme, nachtcreme