Josephine van Steinborg Gelée d'Or

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 45,-

Voor 16:00 uur besteld

is vandaag verzonden, mits op voorraad

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Josephine van Steinborg Gelée d'Or

Krachtige metabolisme-gel. Luxueuze combinatie van goud, fagus sylvatica & kaviaar. Een juweel onder de anti-ageing producten! Kaviaar is rijk aan essentiële aminozuren en vetzuren, bijzondere oligopeptides, proteïnen en sporenelementen: waardevolle voeding voor elk huidtype! In Gelée d’Or wordt het gevoel van luxe tot een maximum opgevoerd door de toevoeging van echt goud (“Or” komt van het Latijnse “Aurum”, dat goud betekent).

U zult zien dat het goud zich makkelijk over de huid verdeelt, wanneer u Gelée d’Or inmasseert, waarna de huid een prachtig frisse, glanzende uitstraling heeft. Een derde belangrijke werkzame stof is Fagus Sylvatica-extract, gewonnen uit jonge broedknoppen van de beukenboom, waarin een krachtige mix van flavonoiden, phytohormonen en peptiden is te vinden, die tezamen het celmetabolisme verhogen. Voor de menselijke huid geeft dit extract een vergelijkbaar effect: het verhoogt het metabolisme van de keratinocyten in de epidermis. Zo wordt de opname van zuurstof gestimuleerd en de aanmaak van proteïnen, zoals filaggrine, verhoogd. Dit leidt tot een duidelijke verbetering van het microreliëf van de huid én een goed vochtbalans, zoals aangetoond in in-vivo-testen op gezonde vrijwilligers. Een verfijnd microreliëf betekent minder rimpeltjes; dit gecombineerd met de krachtige moisturizing, die zorgt voor een goede huidbarrière, maakt dat deze luxueuze metabolisme-gel echte “anti-ageing” is. Dit spreekt vanzelf, if Royal Class is your Style

  • Zorgt voor een optimale vochtbalans, stimuleert de opname van zuurstof en de aanmaak van proteïnen.
  • Geeft de huid een prachtig frisse, glanzende uitstraling.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes.

Verpakking: Pot 50 ml + 2 Ampoules Hyaluron (2x5ml)

Gebruiksaanwijzing:

  • Ampul openen door het tuitje te verwijderen.
  • Bovenste puntje van de ampul afknippen.
  • Enkele druppels over het hele gelaat aanbrengen.
  • Gelée d'Or aanbrengen.
  • Het is belangrijk de ampul koel te bewaren.

Voor een verbluffend resultaat is het belangrijk dat u de "Gelée d'Or" dagelijks 's ochtends en 's avonds gebruikt. De ampul "Hyaluron" kan als "boost" onder de "Gelée d'Or" worden gebruikt, wanneer uw huid een extra "energiestoot" nodig heeft! Als de "Ampoules Hyaluron" leeg zijn kunt u 's ochtends en 's avonds gewoon doorgaan met het gebruiken van de specifiek herstellende crème.

Let op: als u dagelijks uw huid met "Lait de Caviar Emollient" van Josephine van Steinborg reinigt, heeft uw huid een nog optimaler effect van de "Gelée d'Or" met de "Ampoules Hyaluron”

Werkstoffen: Caviar ExtractFagus Sylvatica

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Josephine van Steinborg Gelée d'Or

  • €170,80
  • Excl. BTW: €141,16

Tags: Kaviaar, Goud, Anti-aging, Ampul, Aminozuur, Hyaluron, huidverzorging