Laviesage Cleanse & Revitalise Kit

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Beschrijving van de Laviesage Cleanse & Revitalise Kit:
Deze milde detox van Laviesage duurt 11 dagen reinigt het lichaam grondig, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.

De kit bestaat uit een doos met zes verschillende producten die tijdens en na de 11-daagse kuur worden gebruikt. In de doos vindt u ook een gedetailleerde handleiding, 6 soorten voedingssuplementen (tabletten, poeders en capsules), supplementenspecificatie, een planning met heerlijk gevarieerde recepten (voor smoothies en energierijke diner gerechten), een handige boodschappenlijst en tips om het programma succesvol te doorlopen. U zult tijdens het programma alleen pure en gezonde voeding eten. De detox bestaat uit drie logische fasen:

  1. Voorbereidingsfase | 2 dagen: hierin wordt het lichaam voorbereid op de detox. Dit zorgt ervoor dat u weinig last zult hebben van hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen.
  2. Cleansefase | 7 dagen: hierin vind de echte detox plaats. Het ontgiften van de galblaas en lever wordt gestimuleerd, de nieren en uw bloed worden gereinigd, de doorbloeding en lymfecirculatie worden bevorderd. De supplementen zorgen  er samen met de afgestemde voeding voor dat afvalstoffen in de darmen los worden gemaakt en afgevoerd. De organen en weefsels worden tegen de afvalstoffen beschermd door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink. Dit bevordert het efficiënt afvoeren van de afvalstoffen door het lichaam.
  3. Revitalisefase | 2 dagen: hierin wordt het lichaam weer voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.


Correct gebruik van de Laviesage Cleanse & Revitalise Kit:
Bekijk hiervoor de uitgebreide handleiding die in de doos zit.
Verpakking: Doos.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Laviesage Cleanse & Revitalise Kit

  • Merk: Laviesage
  • Model: kit
  • Beschikbaarheid: 2
  • €139,95
  • Excl. BTW: €128,39

Tags: Laviesage, Nutricosmetics