Laviesage Cleansing Cure & Mask 30 gram

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Laviesage Detox & Mask (travel  size - 30 gram)


OPTIMALE REINIGING MET DE OERKRACHT VAN DE NATUUR

De Laviesage Detox&Mask is het ideale product om product om lichaam en huid diep te reinigingen. Dankzij een speciaal, uniek en volledig natuurlijk mineralencomplex, zonder chemische stoffen, wordt de huid gezuiverd. De “klei”, een bijzondere soort calcium montmorillonietklei, is van een extreme fijnheid waardoor het een uitzonderlijk goed contact maakt met de fijnste poriën van de darm en de huid. De allerkleinste deeltjes kunnen zelfs door de darmwand worden opgenomen. De “grovere” deeltjes, nog altijd zo’n 15-30 micrometer in doorsnee, hebben juist een scrubbend effect. Een enkele gram Detox&Mask heeft al een raakoppervlak van maar liefst 800m2. Zo kan het iedere microscopisch kleine “welving” van de poriën gemakkelijk volgen. Door het basische karakter van het product heeft het een gunstig effect tegen de ontwikkeling van cellulite. Ook ondersteunt het een gezonde botfunctie. Het nutricosmetics effect? Huidreiniging en ontzuring van binnen en van buiten!

BEREIDEN VAN HET MASKER
Gebruik een eetlepel van de Detox&Mask en voeg toe met wat water in een stenen of glazen schaaltje. Meng goed totdat er een plakkerige substantie ontstaat. Al het water moet opgezogen zijn. Smeer met draaiende bewegingen op de huid en houd de ogen vrij. Laat het masker opdrogen, ± 25 minuten, en spoel daarna met lauw water af. Voorkomen spatten. De huid is nu goed gereinigd en kan nabehandeld worden met een huidverzorgingsproduct naar keuze. Liefst iets op natuurlijke basis, maar voldoende vet.

Inname

WANNEER NEEM JE DETOX&MASK IN EN WAT IS DE OPTIMALE DOSERING?
Gebruik als Detox om het lichaam te ontdoen van chemisch/toxische stoffen
Meng de Detox&Mask met ± een liter water in een glazen fles. Schud de fles voor ieder gebruik en drink gedurende de gehele dag kleine hoeveelheden. Op deze manier wordt het product langzaam opgenomen en zorgt het voor binding van ongewenste stoffen in het lichaam zoals zware metalen, chemische stoffen conserveringsmiddelen en afscheidingsproducten van darmparasieten. Dit laatste betreft bijvoorbeeld resten van schimmels zoals aflatoxinen.

Begin laag en voer de dosering erg langzaam op. Zolang de ontlasting prima is mag de dosering worden verhoogd tot 1 gram Detox&Mask per 10 kilogram lichaamsgewicht. Te snel de dosering verhogen kan leiden tot constipatie, een enkele keer ook tot diarree.
Detoxificeren met de Detox&Mask is een actief proces. De ongewenste stoffen worden effectief gebonden door uitwisseling met de juiste mineralen. Dit proces vergt ook energie van het lichaam. Men kan dit merken door een verhoogde energiebehoefte of door vermoeidheid.
De Detox&Mask is een basisch product en helpt daarmee de zuurbalans te herstellen. Dit is zeer nuttig in de strijd tegen cellulite. Neem de Detox&Mask echter niet tijdens de maaltijd, (maar juist tussen de maaltijden) omdat het anders het maagzuur kan neutraliseren. Dit zuur is noodzakelijk voor een goed verteringsproces en om de voeding te ontdoen van ongewenste organismen. Is het maagzuur niet zuur genoeg dan verliest het aan effectiviteit.
De Detox&Mask mag niet tijdens een chemokuur worden gebruikt omdat het zeer sterk neutraliserend werkt tegen giftige stoffen. Het kan daarmee de werking van de chemokuur teniet doen. Na afloop van de volledige chemokuur mag het wel gebruikt worden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Laviesage Cleansing Cure & Mask 30 gram

  • Merk: Laviesage
  • Model: pot 30 gram
  • Beschikbaarheid: 5
  • €9,95
  • Excl. BTW: €9,13

Tags: Laviesage, Nutricosmetics, Gezichtsverzorging