Laviesage Cleansing Cure & Mask 400 gram

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Laviesage Cleansing Cure & Mask

OPTIMALE REINIGING MET DE OERKRACHT VAN DE NATUUR

Het Laviesage Detox&Mask is het ideale product om product om lichaam en huid diep te reinigingen. Dankzij een speciaal, uniek en volledig natuurlijk mineralencomplex, zonder chemische stoffen, wordt de huid gezuiverd. De “klei”, een bijzondere soort calcium montmorillonietklei, is van een extreme fijnheid waardoor het een uitzonderlijk goed contact maakt met de fijnste poriën van de darm en de huid.

De allerkleinste deeltjes kunnen zelfs door de darmwand worden opgenomen. De “grovere” deeltjes, nog altijd zo’n 15-30 micrometer in doorsnee, hebben juist een scrubbend effect. Een enkele gram van het Laviesage Cleansing Cure&Mask heeft al een raakoppervlak van maar liefst 800m2. Zo kan het iedere microscopisch kleine “welving” van de poriën gemakkelijk volgen. Door het basische karakter van het product heeft het een gunstig effect tegen de ontwikkeling van cellulite. Ook ondersteunt het een gezonde botfunctie. Het nutricosmetics effect? Huidreiniging en ontzuring van binnen en van buiten!

Voor een perfecte reiniging is het aan te bevelen het Laviesage Cleansing Cure & Mask 2 keer per maand aan te brengen. Het verwijdert zelfs make up restanten die diep in de huid zijn doorgedrongen. Bij acné kan eenmaal per week reinigen verstandig zijn. Nabehandelen met een vette crème bestaande uit natuurlijke oliën wordt aangeraden.

BEREIDEN VAN HET MASKER

Gebruik een eetlepel (10 gram poeder) van de Detox&Mask en voeg wat water toe desnoods in een stenen of glazen schaaltje. Meng goed totdat er een kleverige pasta ontstaat. Al het water moet opgezogen zijn. Smeer met draaiende bewegingen op de huid en houd de ogen vrij. Laat het masker opdrogen, ± 25 minuten, en spoel daarna met lauw water af. Voorkomen spatten. De huid is nu goed gereinigd en kan nabehandeld worden met een huidverzorgingsproduct naar keuze. Liefst iets op natuurlijke basis, maar voldoende vet.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Laviesage Cleansing Cure & Mask 400 gram

  • Merk: Laviesage
  • Model: pot 400 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €54,95
  • Excl. BTW: €50,41

Tags: Laviesage, Nutricosmetics, Gezichtsverzorging