Laviesage Skin Base 180

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Laviesage Skin Base 180


De Laviesage SkinBase is speciaal ontwikkeld om bindweefsel in de huid te verstevigen. Het is toegespitst op het versterken van bestaande en nieuwe collageenvezels. Door fijne microvezels te helpen samenhechten tot collageenbundels wordt het netwerk sterker en daarmee de huid strakker. Daarmee krijgt de huid meer stevigheid, vooral in de diepere lagen.

ONDERSTEUNING VOOR EEN GEZONDE EN STEVIGE HUID

Bij het ouder worden kan ook de huid van het gezicht gaan uitzakken door gebrek aan sterk bindweefsel. De SkinBase is speciaal ontwikkeld om bindweefsel in de huid te verstevigen. Het is toegespitst op het versterken van bestaande en nieuwe collageenvezels. Door fijne microvezels te helpen samenhechten tot collageenbundels wordt het netwerk sterker en daarmee de huid strakker. Daarmee krijgt de huid meer stevigheid, vooral in de diepere lagen. De bovenste twee lagen (opperhuid en lederhuid) zijn doorgaans rond 1mm dik samen (afhankelijk van de locatie). De laag daaronder, ook wel hypodermis genoemd, bevat de overgangsstructuur van huid naar spier. Hier bevinden zich speciale collageenvezels die soms te zwak zijn om de huid strak te houden. Een typisch verschijnsel zijn dan de zogenaamde “hamsterwangen”.

SkinBase is ideaal voor mensen die een dieet volgen en na het beëindigen daarvan geen overtollige, slappe huid willen overhouden. De SkinBase is ook prima in staat om haren dikker en nagels gladder en gezonder te houden.

Werking:

De ouder wordende huid kan gaan uitzakken door gebrek aan sterk bindweefsel. MSM (een natuurlijke bron van zwavel), collageenpeptides en silicium (uit bamboe-extract), samen met vitamine C, kunnen zorgen voor nieuwe en vooral sterkere, veerkrachtige vezels door ze te bundelen. Deze sterkere aanhechtingen zijn dan beter toegerust om de huid over ons gehele lichaam strakker te maken. Dit is vooral effectief als de huid ook “getraind” wordt.
In het gelaat kan dat bijvoorbeeld gebeuren met microneedling, photonlaser, collageenbank, retinolbehandeling of bindweefselmasages. Dit zijn voorbeelden van specifieke behandelmethodes (er zijn er veel meer) die instaat zijn de collageenproductie flink op te voeren. Uiteraard werkt dit alleen maar als er ook voedingsstoffen aanwezig zijn om nieuw collageen of andere vormen van bindweefsel te produceren, gaat alles veel beter en sneller. Daarnaast moeten er voldoende co-factoren (hulpstoffen) beschikbaar zijn om de nieuwe microvezels samen te voegen zodat ze krachtige bundels gaan vormen.

Als je een dieet volgt om af te slanken, wat je combineert met sporten zoals fitnesstraining, dan worden de bestaande vezels bij iedere beweging opgerekt. Dit activeert de vezelproducerende cellen (fibroblasten en myo-fibroblasten) om meer bindweefselvezels te produceren. SkinBase zorgt ervoor dat alle randvoorwaarden aanwezig zijn om dit proces optimaal te ondersteunen. Daarnaast zorgt dit product ervoor dat fibroblasten uit de omgeving naar de huid bewegen om daar hun werk te doen.

Ingrediënten:

 • SkinBase wordt geleverd met:
 • 90 of 180 tabletten, à ±1.400 mg
 • Samenstelling en dosering 3 tabletten; 
 • - MSM; 1.800 mg
 • - ConnecTiss Complex; 1.500 mg
 • - Bamboe-extract
 • - Viscollageenpeptides
 • - L-Lysine
 • - L-Arginine
 • - Vitamine C (Ester® Calcium Ascorbaat Treonaat); 195 mg

Inname:

De inname van SkinBase is erg veilig. Er mag tot wel 10 tabletten, verdeeld over de dag worden ingenomen. Normaal onderhoud van de bindweefselstructuren wordt bereikt met 3 tabletten per dag. Indien bindweefselversteviging gewenst is, bijvoorbeeld bij een slappe huid of plooien in het gelaat, dan is een dosering vanaf 6 tabletten per dag raadzaam, afhankelijk van de mate van huidverslapping en het gewenste resultaat. Verdeel de innamen over de dag, bij de maaltijd.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Laviesage Skin Base 180

 • Merk: Laviesage
 • Model: pot 180 tabletten
 • Beschikbaarheid: 5
 • €69,95
 • Excl. BTW: €64,17

Tags: Laviesage, nutricosmetics, Laviesage skin base 180, gezichtsverzorging