Laviesage Skin Defence 120

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Laviesage Skin Defence 120 tabletten

ONDERSTEUNING BIJ ROSACEA & PSORIASIS
Rosacea is een aandoening die specifiek in het gelaat voorkomt. Het begint vaak met couperose, vergrootte bloedvaatjes die aan het oppervlak van de huid liggen. Als deze ontstoken raken kan rosacea ontstaan.
Psoriasis is een, doorgaans erfelijke, auto-immuunziekte. Er zijn veel mensen drager van het gen waardoor je psoriasis zou kunnen ontwikkelen. Toch krijgen maar weinig mensen psoriasis, alhoewel er een stijgende lijn lijkt te zijn. De oorzaak voor beide aandoeningen is onder andere terug te vinden in voeding, naast andere factoren zoals overmatige stress.
SkinDefence is een uitgekiend voedingssupplement wat heel specifiek juist die voedingsstoffen kan leveren waardoor de huid snel tot rust kan komen

Werking:
Een belangrijk beschermingsmechanisme van ons lichaam tegen infecties is het ontstekingsmechanisme. Zodra er bijvoorbeeld een verwonding plaats heeft gevonden, moet het lichaam een ontsteking kunnen activeren waardoor de infectiebron uitgeschakeld kan worden. Zodra dit gebeurd is, kan het weefselherstel plaatsvinden. Dit gaat nagenoeg altijd goed. Een belangrijk aspect is de beschikbaarheid van de juiste voedingsstoffen die het lichaam als bron gebruikt om die ontsteking te starten en vervolgens af te ronden. Geen probleem, maar soms is er een gebrek aan bepaalde stofjes of juist een overschot aan andere stofjes, bijvoorbeeld een tekort aan vitamine D3. Maar er zijn nog veel meer aspecten die hierin meespelen. Door die onbalans kan iemand bij een ontstekingsreactie een te heftige reactie krijgen, of juist een te zwakke, waardoor de ontsteking niet op de juiste wijze kan worden afgerond.
De SkinDefence (samen met de SkinSecure) probeert nu zo snel mogelijk die onbalans te corrigeren zodat het lichaam zijn zelfherstellend vermogen volledig kan benutten voor het afronden van de ontstekingsreactie.
Een ander aspect welke wordt benut is het remmen van infectiegevaar. Door de buitenste laag van de huid, de opperhuid, optimaal te conditioneren maken infectieveroorzakende organismen minder kans door te dringen in de diepere huidlagen waardoor het risico van ontstekingen of irritaties zal afnemen.

Ingredienten:
MSM, EsterC, Druivenpitextract, Curcumine, OptiBerry, Vitamine E, Groene Thee, Extract, Forskolin,Extract, Seleniummethionine, Resveratrol, Cat’s Claw, Vitamine,D3, Granaatappel Extract, Ceramide, Silymarijn, Vitamine,B3, (niacine), Natuurlijke,Carotenen, Pepirine

Inname:
WANNEER NEEM JE SKINDEFENCE IN EN WAT IS DE OPTIMALE DOSERING?
De SkinDefence, samen met de SkinSecure, neem je 2x daags in en per keer 2 tabletten samen met 2 capsules. Combineer het altijd met een maaltijd voor de meest optimale absorptie.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Laviesage Skin Defence 120

  • Merk: Laviesage
  • Model: pot 120 tabletten
  • Beschikbaarheid: 1
  • €114,95
  • Excl. BTW: €105,46

Tags: Rosacea, Psoriasis, MSM, Vitamine E, Caroteen