Laviesage Skin Protect 60

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Laviesage Skin Protect 60 tabs

OPTIMALE HUIDBESCHERMING MET NATUURLIJKE ANTI-OXIDANTEN
Uw huid heeft naast haar orgaanfunctie nog een andere, belangrijke roeping; het beschermen van ons lichaam. Het moet weerstand bieden tegen alles wat van buiten komt. Zo moet de huid van buiten naar binnen water tegenhouden maar ook vuil en bacteriën. En het heeft een essentiële functie om de UV-stralen van de zon wel binnen te laten maar niet dieper dan de epidermis. Zo kan er wel vitamine D3 worden geproduceerd maar blijven de dieper liggende lagen verschoond van vroegtijdige veroudering onder invloed van dat zonlicht.
Om nu onze huid te ondersteunen in haar functie is het verstandig om extra anti-oxidanten toe te voegen. Hiermee kunnen we de vrije radicalen (agressieve deeltjes) neutraliseren tot een acceptabel niveau. Deze vrije radicalen ontstaan door overdadig zonnen, maar ook door vervuiling, alcohol, roken, uitlaatgassen, medicijnen, chemicaliën en andere stoffen die onze cellen kunnen aantasten. SkinProtect kan een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming tegen deze ongewenste stoffen.
Daarnaast ondersteunt SkinProtect ook de effectiviteit van insuline zodat het risico op diabetes wordt verminderd. Ook dit heeft een extra voordeel voor een gezonde huid want diabetes kan de huid en ons lichaam ernstige schade berokkenen. SkinProtect helpt de vorming van vetcellen tegen te gaan omdat glucose nu effectiever wordt omgezet in energie.
De combinatie van SkinSupport, SkinBalance en SkinProtect is de algemene basis voor anti-aging en voor balans van lichaam en huid.

Werking:
De zon was er eerder dan de mens. De zon maakte dus leven op aarde mogelijk, uiteindelijk ook voor mensen. De zon bannen kan dus nooit de oplossing zijn voor allerlei huidproblemen zoals zonneallergie waar sommige mensen vandaag de dag mee te maken hebben. LavieSage ontwikkelde daarom de SkinProtect. Daar waar onze moderne voeding blijkbaar steeds minder nuttige stoffen bevat die huidbeschermend kunnen werken, zit de SkinProtect juist boordevol met natuurlijke kleurstoffen uit bessen, vruchten, groentes en andere planten. In de natuur hebben deze stofjes een functie om de plant ook tegen bijvoorbeeld UV-licht te beschermen. Als mensen die planten of vruchten nu eten, dan komen die kleurstoffen ook in de huid en vormen zo een nagenoeg onzichtbaar maar wel hoog effectief zonnefilter. De SkinProtect maakt dus gebruik van de kwaliteiten van de natuur om ons zelf te beschermen, zonder bijwerkingen. Daarnaast is het product verder aangevuld met selenium, chromium en zink om allerlei enzymatische processen, zowel in de huid als in de rest van ons lichaam, effectief te ondersteunen.

Ingredienten:
Spirulina,Ester C,Druivenpitextract,L-OptiZinc,GojiBerry,Vitamine D3,Vitamine E,Groene Thee-extract,Alpha liponzuur,Gemixte carotenen,Seleniummethionine,Resveratrol,Chromium (ChromeMate)

Inname:
Gebruik de SkinProtect verdeeld over de dag bij de maaltijd. Normaal volstaan 2 tabletten per dag, maar bij een lichte huidskleur of intense zon mag de dosering worden verhoogd tot 4 tabletten per dag. Op dagen dat een zonnebank gebruikt wordt is voortijdig gebruik van een extra tablet ook raadzaam.
Als een vakantie op een zonnige locatie gepland is, begin dan de dosering al enkele weken tevoren te verhogen zodat de optimale beschermfactor is bereikt voordat de huid wordt blootgesteld aan de intense zon.
SkinProtect is erg effectief maar de werking kan anders zijn van mens tot mens. Laat je dus nooit verbranden. Bij langere blootstelling in de zon blijft het raadzaam om de huid extra te beschermen met kleding of alsnog een zonnefactor te gebruiken. Benut wel minstens 15 minuten per dag zonder externe bescherming voor optimale vitamine D3-opbouw. Pas daarna eventueel smeren.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Laviesage Skin Protect 60

  • Merk: Laviesage
  • Model: pot 60 tabletten
  • Beschikbaarheid: 4
  • €39,95
  • Excl. BTW: €36,65

Tags: UV, Anti-oxidant, Zink, Groene Thee, Vitamine E