Laviesage Skin Secure 120

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Laviesage Skin Secure 120

DE SNELWEG NAAR EEN GEZONDE VETTENBALANS
Een gezond lichaam wordt bepaalt door zeer veel factoren die de lifestyle beïnvloeden. Beweging is erg belangrijk maar eveneens een gezonde en goed gebalanceerde voeding. Dat laatste blijkt in de praktijk erg lastig te zijn. Men eet al snel teveel omega-6 vetten waardoor juist een tekort aan omega-3 vetten kan ontstaan. Nu ontstaan een onbalans waardoor er een grotere ontstekingsgevoeligheid kan ontstaan. Die ontstekingsmogelijkheid moet kunnen ontstaan maar mag niet te hevig zijn en moet snel afgerond kunnen worden, zodat weefselherstel kan plaatsvinden. SkinSecure corrigeert deze onbalans snel en effectief waardoor het lichaam haar eigen zelfgenezende vermogen kan inzetten voor een gezonde oplossing. De omega-3 vetten zijn overigens ook zeer effectief voor een optimale hersenontwikkeling, vooral bij zwangere vrouwen en kinderen. Een ander inzetgebied is een verhoogd cholesterolgehalte.

WERKING:
Krilolie wordt gewonnen uit kleine garnaalachtige plankton. Het vormt de grootste biomassa van de planeet en leeft in de grote oceanen. De kril rond antarctica is zeer zuiver door de hoge kwaliteit van het water. De olie in deze kril moet van uitzonderlijke kwaliteit zijn om de vloeibaarheid in het extreem koude water te garanderen. Daarom is krilolie rijk aan omega-3 vetten. Een groot deel van deze vetten bevindt zich zelfs in een bijzondere vorm, de zogenaamde fosfolipiden. Dat is precies de zelfde vorm die we ook in onze hersenen en celmembranen vinden. Zo hebben we een perfecte absorptie met een veel hoger rendement dan traditionele visolie.
Het grote aandeel aan omega-3 vetten in de SkinSecure helpt nu de cellen te voeden met optimale vetten zodat ze veel weerbaarder worden tegen ontstekingen. Immers hoe meer omega-3 vetten in verhouding tot de omega-6 vetten, hoe lager de kans op ontstekingen. En dit zonder ontstekingen te blokkeren want die blijven noodzakelijk voor een gezond functioneren van het lichaam.

Ingredienten:
krilolie, EPA, DHA, Fosfolipiden,Fosfatidylcholine, Astaxantine,GLA

Inname:
WANNEER NEEM JE SKINSECURE IN EN WAT IS DE OPTIMALE DOSERING?
Inname is het beste in de ochtend. Dit omdat de SkinSecure heel veel “hersenenergie” kan geven. Dat zou bij latere inname de nachtrust kunnen verstoren. De dosering is van 1 tot 4 capsules, afhankelijk van de behoefte. Bij grote omega-3 tekorten mag er 4 tot 6 capsules per dag gebruikt worden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Laviesage Skin Secure 120

  • Merk: Laviesage
  • Model: pot 120 caps
  • Beschikbaarheid: 1 tot 3 werkdagen
  • €69,95
  • Excl. BTW: €64,17

Tags: Omega-3, Krilolie, Lipiden