Natuurlijke Verzorging

Je huid weerspiegelt je gezondheid, maar het laat ook zien of je goed voor jezelf zorgt. Met natuurlijke verzorging maakt u een bewuste keuze. U vindt het belangrijk uzelf goed te verzorgen en wil weten wat u gebruikt. U geeft niet alleen om uzelf, maar ook om uw omgeving. Wij specialisten op het gebied van de ...
Weergegeven:
Sorteren op:

Je huid weerspiegelt je gezondheid, maar het laat ook zien of je goed voor jezelf zorgt.
Met natuurlijke verzorging maakt u een bewuste keuze.
U vindt het belangrijk uzelf goed te verzorgen en wil weten wat u gebruikt. U geeft niet alleen om uzelf, maar ook om uw omgeving.
Wij specialisten op het gebied van de huid laten je kennis maken met de 100% natuurzuivere producten van Dr. Alkaitis, Dr. Hauschka, Dr. Spiller, Eco.kidemerginC, emerginC Scientific Organics, Lady Green, Loverock Natural for kids, MedexQuintenstein en S5 Skincare.
Behalve de gezichtsverzorging, hebben wij ook lichaamsverzorging en de bad- en doucheverzorging in ons assortiment opgenomen, zodat u zich van top tot teen kan verzorgen op een natuurlijke manier.
En mocht u er allemaal niet uitkomen kunt u altijd gebruik maken van onze online schoonheidsspecialiste, zij beantwoordt al uw vragen.


Wij wensen u veel shop plezier!