Nutramin MG 100 Natural Magne Marine 90

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Nutramin  MG 100 Natural Magne Marine 90

Bij Mg 100 Natural kiest Nutramin voor het gebruik van een natuurlijke vorm van magnesium afkomstig uit Lithothamniom: een rode alg. Lithothamniom is een bron van natuurlijke mineralen; het is niet alleen rijk aan calcium en magnesium, maar bevat ook circa 70 spoorelementen. Mede doordat het natuurlijk en plantaardig is wordt het uitstekend in het lichaam opgenomen. De Nutramin Mg 100 Natural vervangt de Laviesage Magne Marine

Nutramin Mg 100 Natural is ter ondersteuning van de werking van de spieren. Daarnaast werkt het ontspannend en vermindert het de vermoeidheid. De kwaliteit van magnesium hangt af van de bron, het elementaire magnesium gehalte en de biologische beschikbaarheid. 

Over het algemeen worden vitamines en mineralen chemisch geproduceerd, daar is niets natuurlijks aan. Nutramin heeft er voor gekozen een aantal mineralen te vervangen door een natuurlijke variant op basis van Aquamin en Marine Magnesium. Beide ingrediënten zijn afkomstig uit Lithothamniom calcareum: een rode alg. De rode alg komt slechts voor op drie plaatsen in de wereld. De Litothamniom die Nutramin gebruikt, wordt geoogst op (West-)IJsland. Al groeiend absorbeert de rode alg vele (zee)mineralen, waardoor deze plant twintig keer rijker is aan mineralen in vergelijking met vegetatie aangetroffen op het land.

De verkalkte resten van deze rode alg worden geoogst, gewassen, gedroogd en gemalen waarna Aquamin geschikt is voor gebruik. Dit gebeurt 100% duurzaam: er vindt geen roofbouw plaats en er wordt nooit meer geoogst dan geproduceerd. Aquamin en Marine Magnesium zijn van nature rijk aan calcium en magnesium, maar bevatten ook circa 70 sporenelementen, waaronder ijzer, boor, koper, zink, jodium, mangaan en molybdeen. Deze bron van mineralen is daarmee breed toepasbaar en Nutramin gebruikt deze natuurlijke bron van mineralen in verschillende supplementen.


Natuurlijke zeemineralen hebben een andere structuur dan ‘land’mineralen. Ze worden gekenmerkt door een open structuur, waardoor ze beter worden opgenomen en zorgen voor grotere gezondheidseffecten. Bovendien hydrateren ze gemakkelijk, hebben een zacht oppervlak en zijn smaakloos. Aquamin bevat 34% calcium en 3% magnesium, terwijl Marine Magnesium 2% calcium en 42% magnesium bevat. De ingrediënten vormen daarmee een prachtige basis voor producten zoals Mg 100, Ca-Mg-K, Osteocare en Mineral Complex.

Magnesium:
- draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid;
- draagt bij tot een elektrolytenbalans;
- draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme;
- draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel;
- draagt bij tot een normale werking van de spieren;
- draagt bij tot een normale eiwitsynthese;
- draagt bij tot een normale psychologische functie;
- draagt bij tot de instandhouding van normale botten;
- draagt bij tot de instandhouding van normale tanden en
- speelt een rol in het celdelingsproces.


Dosering: 3 tabletten per dag, bij de maaltijd.

Ingrediënten: 
vulstof (microkristallijne cellulose), mineralen, bindmiddel (plantaardige olie), coating (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, hydroxypropylcellulose), smeermiddel (magnesiumstearaat), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Samenstelling per 3 tabletten
Magnesium (zeewater)


300 mg
%RI*
80%

*RI: Referentie Inname volgens Europese richtlijnen.
**RI niet vastgesteld. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Nutramin MG 100 Natural Magne Marine 90

  • Merk: Nutramin
  • Model: pot 90 tabletten
  • Beschikbaarheid: 2
  • €24,95
  • €19,77
  • Excl. BTW: €18,14

Tags: Nutramin, Nutricosmetics, voedingssupplementen, Laviesage