Nutramin Thyrocare 2.0

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Nutramin Thyrocare 2.0

DRAAGT BIJ TOT EEN NORMALE WERKING VAN DE SCHILDKLIER

Nutramin Thyrocare 2.0 voorheen Laviesage Metabolis 90 is het voeddingssupplement dat op natuurlijk wijze bijdraagt aan een normale werking van de schildklier en het metabolisme. Kortom de energiestofwisseling ondersteunen en bevorderen. Een goed werkend metabolisme is belangrijk voor een gezond lichaam. Het zorgt voor: optimaal lichaamsgewicht, geen koude handen en voeten, geen hoofdpijn, goede nachtrust, gezonde huid, behoud van glanzend haar en nagels maar vooral voldoende energie door de gehele dag heen.

Eigenlijk is de schildklier betrokken met ontelbare processen. Een optimale werking vergt natuurlijk de juist micro- en macronutriënten. Met de Thyrocare 2.0 kies je voor een complete formule met alle belangrijke nutriënten ter ondersteuning van de schildklierfunctie.


Werking:

De schildklier is een orgaan die zich aan de voorzijde van onze hals bevindt, net voor het strottenhoofd en tegen de luchtpijp aan. De schildklier kent een enorm goede doorbloeding omdat het constant micronutriënten zoals jodium en selenium uit de bloedbaan moet filteren om te kunnen functioneren. De schildklier maakt voornamelijk T4 (thyroxine) en calcitonine aan, naast een klein beetje T3 (trijoodthyroine). Als de micronutriënten gefilterd zijn wordt er een koppeling gemaakt van jodium (mineraal) aan het aminozuur tyrosine. Voor dit proces is als co-factor selenium nodig. De plantenextracten zoals uit ashwaganda en forskohlin activeren de schildkliercellen om deze bewerkingen uit te gaan voeren. Het nu geproduceerde T4 is een voorstaphormoon en wordt vervolgens in voornamelijk de lever tot actief schildklierhormoon (T3) omgevormd. Om te zorgen dat dit minutieus wordt geregeld is er een zogenaamde “feedbackloop” die voorkomt dat er niet te veel of te weinig wordt gemaakt.

De lever speelt dus een belangrijke rol in de omvorming van T4 naar T3 en voor het genereren van de feedbackloop. Om de lever in z’n functie optimaal te ondersteunen bevat het product o.a. zink en guggul. De laatste is een ayurvedisch plantenextract, welke helpt bij de diverse omzettingsprocessen.

Inname:

1 maal daags 1 tablet.

Bij een vertraagde functie is het raadzaam om ter ondersteuning te beginnen met 1 tablet, die naar behoefte langzaam kan worden opgebouwd tot 3 tabletten per dag. In geval van het slikken van medicatie als Thyrax is het altijd aan te bevelen advies in te winnen bij een arts alvorens het supplement te gebruiken.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar. (wettelijk verplichte waarschuwing voor producten met > 3 en ≤ 5 mg vitamine B6 per dagdosering)Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Nutramin Thyrocare 2.0

  • Merk: Nutramin
  • Model: pot 90 tabletten
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €39,95
  • €58,45
  • Excl. BTW: €53,63

Tags: Nutramin, Laviesage, Nutricosmetics