Nutramin Probiotics 30

Gratis bezorging in Nederland

bij een bestelling vanaf 39,-

Duurzame verzending

ingepakt met biologisch afbreekbaar vulmateriaal

100% van onze klanten is zeer tevreden

en beveelt ons aan

Professioneel advies

van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Nutramin Probiotics 30

De Nutramin Probiotics 30 is een pre- en probioticum met 7 bacterieculturen. Ons maagdarmstelsel bevat duizenden verschillende micro-organismen, de zogenaamde darmmicrobiota. Er is aangetoond dat de darmmicrobiotica een sleutelrol speelt bij gezondheid en ziekte.

De Nieuwe probiotics

De bacterieculturen in de Nutramin Probiotics dragen bij aan het in stand houden en het herstellen van het microbiotica evenwicht in de darm en ondersteunt daarmee het immuunsysteem en de gezondheid.

Achtergrond probiotics

De darmmicrobiota beïnvloedt metabolische, fysiologische, immunologische en voedingsprocessen in het menselijk lichaam en draag tbij tot een goed functionerend immuunsysteem. De darmmicrobiota vormt in de darm een fysieke barriere tegen pathogenen en allergenen. In een gezonde situatie is de darmmicrobiota in evenwicht. Echter, factoren zoals, stress, een wisselvallige levenstijl, reizen of consumptie van industrieel bewerkt voedsel kan de darmmicrobiota verstoren. Daarnaast zijn er meerdere ziekten en klachten geassocieerd met verstoringen van de darmmicrobiota zoals allergieen, ontsteking gerelateerde darmproblemen, het prikkelbare darmsyndroom, etc. Bij dergelijke verstoringen is er sprake van minder diversiteit van microbiota.

Nutramin Probiotics

Probiotics bevat meervoudige bacterieculturen waarvan is aangetoond dat ze effectiever zijn dan enkel- en meervoudige stammen omdat meervoudige bacterieculturen op drie niveaus werken:

  1. microbiota
  2. Mucosale barrierefunctie
  3. immuniteitsmodulatie in het lichaam

Het resultaat van het gebruik van Laviesage Probiotics is een verbeterde darmfunctie en immunologische weerstand van het lichaam.

Belangrijkste werkstoffen Nutramin Probiotics 30

Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus Salivarius, Lactococcus Lactis. Vrij van gist, gluten, lactose en soja.


Let op houdbaar tm juni 2022


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Nutramin Probiotics 30

  • Merk: Nutramin
  • Model: pot 30 caps
  • Beschikbaarheid: 1 tot 2 werkdagen
  • €29,95
  • Excl. BTW: €27,48

Tags: Nutramin, Nutricosmetics, Laviesage, Gezichtsverzorging