Over DermaCare

DermaCare.nl is de webshop met kennis van de huid. Steeds meer mensen kopen online hun verzorgingsproducten, echter worden deze producten veelal aangeboden door webwinkels die niet volledig gespecialiseerd zijn in huidverzorging alleen.

Achter onze website zitten gediplomeerde professionals op het gebied van huidverzorging, hierdoor kunnen wij u naast een uitgebreid assortiment met een juiste productomschrijving, ook voorzien van de juiste huid adviezen.

DermaCare.nl biedt u specialistische cosmetica die alleen te koop zijn bij de schoonheidsspecialisten en speciaalzaken. Onze lijnen bieden daardoor een breed scala aan producten en voor ieder huidtype of huidprobleem zoals acne, eczeem, couperose, huidveroudering hebben wij producten. Bij Dermacare hebben wij ook gedacht aan uw portemonnee, want niet iedereen heeft hetzelfde budget te besteden aan huidverzorging. Wij bieden een breed scala aan professionele cosmetica vanaf het lagere en middensegment tot aan het hoge segment, maar wel allemaal specialistische producten met een duidelijke werking.

 

Dermacare.nl heeft o.a. de volgende merken in haar assortiment:

Wij wensen u alvast veel shop plezier!

 

 

Onze gegevens:

DermaCare Cosmetics BV

Max Euwelaan 29 (geen afhaaladres)

3062 MA Rotterdam

Tel. 06 -2452 7509

E: info@dermacare.nl

W: www.dermacare.nl

KvK-nr 66696631

Bank   ING 7409740

IBAN   NL60INGB0007409740

BTW-nr NL856664832B01